joi, 10 decembrie 2009

Ferentaristu' in Diham

tramvaiul... mijlocul de transport cel mai "apreciat" de bucuresteni. Eu am o ruta fixa cu tramvaiul, de la Piata Hurmuzachi merg doua (2) statii. Statii mai mult sau mai putin pline de calatori cu mai mult sau mai putin importante lucruri de facut. De exemplu in seara asta am avut ocazia sa intalnesc cativa baieti de etnie(tigani)care, dupa galagia pe care o faceau parea ca au urechile infundate sau cel putin ca au fost crescuti in discoteca si trebuiau sa vorbeasca extrem de tare pentru a se intelege unii cu altii. Bun... asta cu galagia e mai putin importanta, foarte important de stiut pentru noi ceilalti este faptul ca si etnicii astia sunt de mai multe categorii... cum mi'am dat seama ??? Pai... cel mai burtos dintre tineri(media de varsta fiind 20 de ani) a avut una dintre cele mai edificatoare replici la intrebarea "tovarasului" sau (veriga lipsa). La intrebarea unde coboram ba?la Diham? raspunsul a fost pe masura: cum la Diham ba?!?! Da'te dracu' da Ferentaristu' dracu' ca nu stii sa umbli in Bucuresti!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce mai faci mai?ti-ai schimbat id-ul de mess de nu mai da lumea de tine?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!