joi, 12 februarie 2009

ganduri de sera

Inspira, tine’ti respiratia, expira… acum inspira, tine’ti respiratia, expira…. Uite asa dupa vreo 5-6 “piedici” la rand, incepi incet, incet sa te crezi in clipul de la Guano Apes – Lords of the boards….. invincibil, invizibil, prea putin vulnerabil… asta pana cand in valtoarea momentului te lovesti la degetul mic de la piciorul stang in tablia de la pat si iti trece invulnerabilitatea instant. Partea buna la toata buhaiala asta e ca incepi sa simti lucrurile muuuult mai intens. Incepi sa auzi mai bine sau deloc, sa iubesti mai intens, fara inihibitii, praful de stele iti pare mai aproape decat stelele, te superi si in 10 minute nu’ti mai aduci aminte pe cine si de ce. Te doare in cot de cine, ce, cum si mai ales cand, pentru ca timpul se opreste in loc pentru tine si doar pentru tine.

luni, 9 februarie 2009

Vama?! Care Vama?

Despre Mamaia s'a discutat si s'a vociferat si la tv si pe posturi de radio... in schimb numai noi am scris, ne'am suparat, ne'am aprins in discutii despre Vama Veche... Vama e veche! E mai veche decat noi, decat primarii de la Limanu, decat Uniunea Europeana cu toate noile ei reguli si proiecte... si totusi uite ce au reusit sa faca... aceste poze sunt productie proprie si confirma faptul ca vama se schimba. nu neaparat in bine. Vama se "civilizeaza" cum ar spune Cristi adica apare o pista de biciclete,

cu doua benzi nu numai ce se vede in poza.
Se darama toate cluburile de pe plaja.

aici era Shire Vama Veche, iar asta...
este ce mai era din Expirat la ora 13.00 in 8.02.2009. In locul lor apar asta
si asta "mai ramane doar Corsaru' si Stufu'" asta e replica unui angajat al primariei Limanu venit la "demolarea" Vamii.Acelasi nene m'a intrebat daca "imi pare rau dupa Expirat?" "-Normal!"... Nu sunt impotriva modernizarii! Dar daca asta aduce dupa sine masini al caror nume este format din o litera si o cifra pe care le va interesa, NU ca aia e pista de biciclete, si daca mai aduce fite si fetite cu fustite, oameni bronzati la solar cu lantul de aur la gat, da atunci nu vreau sa se schimbe oaza de liniste... In acest moment Vama arata ca dupa bombardament, ca o barca de salvare esuata pe tarmul unei mari vestede si fara de viata..

Stimati conducatori ai patriei noastre daca doriti sa ajutati/salvati Vama trimiteti
copiii, care muncesc la dezmembrarea carciumilor, la scoala...

Daca va e dor de ce'a fost avem un link din vechea Vama Veche

miercuri, 4 februarie 2009

@Livius

Asta pentru ca iti doreai un tip care sa te excite

Link primit de la Dan:-?

luni, 2 februarie 2009

Campanie anti-alcool in 1919

Asa aratau campaniile anti-alcool in timpul primului razboi mondial...

Cred ca asta e motivul pentru care s'au apucat....Eu, la cat de frumoase sunt doamnele m'as fi lasat instant de alcool si m'as fi impuscat!!!!! voi?