luni, 22 septembrie 2008

Imi pare rau!

Sunt gol... Sunt gol, dar nu la modul de dezbracat.... ci gol pe dinauntru. sufletul meu ti'a udat patul... plange la tine acolo cu lacrimi de sange... vrea sa fie al mau din nou. tu nu'l mai vrei l'ai aruncat prin camera pe acolo pe undeva. and who could blame you??? nimeni! am gresit! am facut cea mai mare gresala din viata mea! nu stiu ce sa fac sa te am inapoi... nu stiu daca se va mai putea vre'odata. la brasov nu ma duc. nu am nimic acolo... am aici un suflet pentru care merita sa lupt!!! doar sa ma lasi sa lupt, sa primesc sansa asta!! "Maria te mariti cu mine??:o3" una dintre replicile noastre. este doar a noastra! te iubesc si te vreau in viata mea!! da'mi voie sa ma bucur de tine in continuare! te iubesc! nu ma parasi! nu'mi arunca sufletul la gunoi!

8 comentarii:

Anonim spunea...

:) frumos spus, dar exagerezi..u don't:)

Anonim spunea...

pt Maria .. daca il iubesti , acorda-i o sansa indiferent cu ce ti-a gresit . daca crezi si simti ca merita . bafta ionu' :D ai grija de ea

Anonim spunea...

Acorda-i o sansa....o merita...iti spun eu pt ca e "fratiorul" meu si am avut grija de el...

Anonim spunea...

esti un prost. nu te poti juca cu mine, cu sufletul meu, cu noi si cu cuvintele "te iubesc" asa..nu le poti arunca oricui, oricarei fete daca nu inseamna nimic pentru tine, nu ai voie sa faci asta! nu e drept! nu e bine! nu ai voie sa ucizi, dar m-ai ucis... pentru ce ai facut asta..nu o sa inteleg niciodata. poate stiu fetele carora le-ai spus asta. astept un reply de la ele;) bv fetelor!

Anonim spunea...

multumesc ca m-ai satisfacut frumosule si superbule

aanouk spunea...

Am invatat k nu e bine sa dai sfaturi sau sa primesti (urmezi) sfaturi, insa tot din proprie experienta spun k e incredibil de greu sa renunti la persoana pe care o iubesti. Dak iubirea e reciproca merita sa luptati pentru ea pana nu e prea tarziu fiindca poate lasa cicatrici.

rux spunea...

plm..acu fara suparare...ai recunoscut ca ai gresit.. de ce ai mai facut'o? era clar ca o greseala o va rani! esti baiat bun... dar daca recidivezi? oricum sper sa iti fie bine. si macar sa nu mai gresesti de acum!
ai grija!
cu respect,
rux

Anonim spunea...

smoke a little weed ... get a little high ... take a little walk