duminică, 21 decembrie 2008

Magistrala 2 e cea mai tare....

..... asta pentru ca acolo, in metrourile care merg pe acasta linie nu gasesti momente de plictiseala. La orice statie cate cineva care iti face ziua frumoasa. de exemplu la Unirii sunt niste baieti care, probabil in spiritul Cracinului, inveselesc atmosfera cantand colinde. e chiar placut sa ii asculi.
daca te si urci in metrou in directia aviatorilor-pipera exista riscul de a'l intalni pe baiatul pe care l'am intalnit eu:)). In primul rand omul a obligat o domnisoara sa se aseze pe un scaun urland la ea... desi erau si alte locuri libere.Indreptandu'ne spre Romana omul a mai balmajit ceva, ba mai tare ba mai incet, iar cand domnul mecanic a deschis usile, omul nostru a "cantat" strigatul de lupta "WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!" si a rupt'o la fuga cu privirile pasagerilor atintite asupra lui. Dar ca in bancul cu cei 3 vulturi el n'a vazut stalpul de sustinere al statiei infigandu'se "face-front" in acesta. a cazut inapoi in metrou, s'a ridicat, a urlat, again, si a rupt'o la fuga de aceasta data pe langa stalp. de asta magistrala 2 rulez:D

Un comentariu:

Anonim spunea...

fun fun...
io nu stiu cum intra astia ma la metrou. nu ar trebui sa nu-i lase? adica poti sa te caci pe tine de ras.. si te caci pe tine de ras si pe altii din metrou, si ajungi sa fi tu cel care inveseleste..